وبينار تجربه های کتابداران بالینی در انگلستان

وبینار «تجربه های کتابداران بالینی در انگلستان» با سخنرانی خانم «پیپ دیوال»، مدیر خدمات کتابدار بالینی بيمارستان دانشگاهي لستر، توسط انجمن علمي کتابداري و اطلاع رساني پزشکي ايران و گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به منظور توسعه خدمات کتابدار بالینی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور، سه شنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ ساعت ۱:۳۰ با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از علاقمندان برگزار شد.

در این وبینارخانم پیپ دیوال در مورد تعاریف کتابدار بالینی و این که اصولا کتابدار بالینی کیست و چه ویژگی هایی باید داشته باشد توضیحاتی را ارائه داده و در ادامه در مورد نحوه شروع خدمات کتابدار بالینی در بیمارستان محل کارشان صحبت کردند. از نظر ایشان کتابداران بالینی وارد تیم های بالینی می شوند و در جلسات بخش، کلینیک، جلسات صبحگاهی، و حاکمیت بالینی شرکت می کنند و به سوالات بالینی سریع پاسخ داده و نتایج را به تیم برمی گردانند تا بتوان از آنها برای مراقبت از بیمار استفاده کنند. کتابداران بالینی به طور فعال بسیاری از وظایف دیگر را انجام می دهند که تیم بالینی را قادر می سازد تا به آخرین شواهد دسترسی سریع داشته باشد (شاید بتوان گفت کتابداری پیش بینی!). در واقع می توان گفت کتابداران بالینی به دنبال ارائه اطلاعات تضمین شده با کیفیت به متخصصان سلامت در لحظه نیاز هستند تا از تصمیم گیرهای بالینی حمایت کنند.